„NESRETNIK, A TEK GA OŽENILI…“: Rade Bogdanović ponovo briljirao u programu uživo…

Zanimljivo je bilo i kada je govorio o Martinezu, golmanu Argentine koji je osvojio nagradu za najboljeg golmana.

  • Mini market

  • 19. Dec. 2022  

  • 0

Argentina je osvojila trofej na Mundijalu, a stručni komentator na RTS-u Rade Bogdanović se javio poslije meča i kazao da je Messi to zaslužio, kao i da su svi naginjali i navijali potajno za njega.

Bogdanović je naveo Argentinu kao jednog od favorita i prije početka Mundijala, a šta je rekao posle meča? Čini se da je najzanimljivija izjava bila o Dembeleu koji je u finalu skrivio penal, a potom ga je trener izveo iz igre još u prvom poluvremenu.

-Današnja pobjeda je timska. Argentina je pobijedila, ali - Argentina je Messi. Svirali su im dosta penala, penalčića, ali valjda ih nisu mogli drugačije savladati, zaustaviti. Ovaj nesretni Dembele... Taman kad su ga oženili, mislio sam da će biti bolje. Očekivao sam više, oženio se, uozbiljio se, ima lijevu, desnu nogu, dribling. Mislim da ga je klub oženio, rekao je Bogdanović.

Zanimljivo je bilo i kada je govorio o Martinezu, golmanu Argentine koji je osvojio nagradu za najboljeg golmana.

-Nevaspitan je. Ne možete doći pred Van Gaala i da mu objašnjavate. Moraš biti gospodin. Nisu bile lijepe scene, ali kapa dole za odbrane na Mundijalu, rekao je bivši nogometaš sarajevskog Željezničara i njemalkog Werdera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...