AMERIČKI MILIJARDER IZNENADIO SVE: Elon Musk ispituje korisnike o njegovoj ostavci u "Twitteru"

Ispitivanje se završava za oko tri sata.

  • HiTec

  • 19. Dec. 2022  

  • 0

Vlasnik i direktor kompanije "Twitter" Elon Musk pokrenuo je anketu na toj društvenoj mreži da li da podnese ostavku na tu funkciju i najavio je da će poštovati rezultate ispitivanja.

Gotovo 12 miliona korisnika učestvovalo je u anketi i 56,3 odsto je glasalo da Musk podnese ostavku. Ispitivanje se završava za oko tri sata.

Musk nije objavio detalje o tome kada će podnijeti ostavku ukoliko rezultati pokažu da to treba da učini. On je, u odgovoru na pitanje jednog od korisnika o njegovoj mogućoj zamjeni, naveo da "nema nasljednika".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...