SUZE SU SAME TEKLE: Legendarni argentinski napadač rasplakao se u studiju, nije mogao pričati… (VIDEO)

Za Argentinu je nastupio 78 puta i postigao 56 pogodaka

  • Sport

  • 20. Dec. 2022  20. Dec. 2022

  • 0

Gabriel Omar Batistuta nikad nije imao čast da s Argentinom podigne trofej prvaka svijeta. Legendarni nogometaš je dres argentinske reprezentacije nosio od 1991. do 2002. godine, a jedina dva trofeja koja je osvojio s nacionalnim timom su Copa America 1991. i 1993. godine.

Na ovom SP-u je radio kao TV analitičar, a na kraju utakmice nakon koje je Lionel Messi podigao trofej za Argentinu Batistuta nije mogao obuzdati emocije. Rasplakao se dok je u programu uživo komentirao ovaj veličanstveni pothvat svojih sunarodnjaka. 

"Impresivno. Sretan sam zbog Messija, zbog Argentine, zbog cijele zemlje. Ne mogu čak ni pričati. Svi su željeli ovaj trofej, mogli ste to osjetiti na terenu. Oprostite, emocije su prevelike", poručio je Batistuta kroz suze. Batigol je za Argentinu nastupio 78 puta i postigao 56 pogodaka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...