UHVAĆENI NA „DJELU“: Brad Pitt se nakon razvoda od Angeline Jolie ne odvaja od 30 godina mlađe ljepotice, paparazzi ih snimili u noćnom izlasku…

Brad Pitt proslavio je 59. rođendan u društvu Ines de Ramon za koju se šuška da mu je nova djevojka.

  • Estrada

  • 21. Dec. 2022  

  • 0

Sve su glasnija šuškanja o novoj ženi u životu Brada Pitta, nakon burnog razvoda od Angeline Jolie.

Radi se o Ines de Ramon, bivšoj supruzi njegova kolege Paula Wesleya, od koje se u zadnje vrijeme ne odvaja.

Brad je s 30 godina mlađom Ines proslavio i svoj 59. rođendan, a paparazzi su ih ulovili kako nakon zabave zajedno odlaze iz restorana u Hollywoodu.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Brad i Ines prvi put su zajedno snimljeni na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu sredinom novembra, a tada su bili u društvu Cindy Crawford, Randea Gerbera, Seana Penna i Vivi Nevo.

Strani mediji pisali su i kako je Brad novu djevojku poveo sa sobom na nedavnu premijeru filma "Babylon", a iako nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona se kasnije pridružila njemu i ostatku filmske ekipe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...