JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA CESTI: Mladi fudbaler od siline udarca preminuo na licu mjesta, otac i drugovi uplakani stajali pored policije…

Nije poznato kuda je krenuo.

  • Hronika

  • 22. Dec. 2022  

  • 1

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21 sat dogodila u mjestu Preka Kaldrma kod Šimanovaca u susjednoj Srbiji poginuo je mladi fudbaler Kristijan Marković. On je "Mercedesom" velikom brzinom udario u betonski krst koji se nalazi na kružnom toku i nastradao na licu mjesta, javlja Nova.rs.

Automobil u kome se nalazio mladi fudbaler ekipe Kameni iz Ašanje je potpuno smrskan, a dijelovi su rasuti po kolovozu.

Na terenu su bili vatrogasci, policija i Hitna pomoć, kao i dežurni tužilac.

Marković je išao iz pravca Ašanje i u automobilu je bio sam. Nije poznato kuda je krenuo. Od siline udarca preminuo je na licu mjesta.

Na licu mjesta došli su otac i drugovi nastradalog fudbalera koji su nijemi i uplakani stajali pored policajaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...