NA POMOLU JE SENZACIONALAN TRANSFER: Sprema se ponuda za Mbappea teška milijardu eura…

Član je PSG-a od 2017. godine, a za ovaj klub odigrao je 237 utakmica i postigao je 190 golova.

  • Sport

  • 23. Dec. 2022  

  • 0

Čelnici madridskog Reala spremni su da na kraju sezone spremili čak milijardu eura za fudbalera Paris Saint Germaina i francuskog reprezentativca Kyliana Mbappea, piše talijanska „Gazzetta dello Sport“.

„Cijeli ugovor s obeštećenjem, plaćom i sponzorstvima bi mogao da dostigne milijardu. Od toga 150 miliona eura bi bilo obeštećenje francuskom nogometašu. Mbappe bi dobio 626 miliona eura za četvorogodišnji ugovor, a ostalo bi otišlo na bonuse“, piše talijanski list.

Mbappe je u maju odbio ponudu Reala i produžio ugovor sa PSG-om do 2025. godine, ali su francuski mediji prenosili informacije da je nezadovoljan statusom u ekipi i klubu.

S Francuskom je izgubio u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru od Argentine, a bio je najbolji strijelac Mundijala sa osam golova.

Član je PSG-a od 2017. godine, a za ovaj klub odigrao je 237 utakmica i postigao je 190 golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...