OSMORKA PUCA NA MJENICAMA I PRIVREMENOM FINANSIRANJU USK-a: Predsjednik KO NiP-a Halil Bajramović žestoko kritikovao zastupnika ASDA/NES Hajrudina Halilovića

Da Osmorka ne funkcioniše baš najbolje u USK-a pokazala je i jučerašnja sjednica Skupštine USK-a na kojoj dio NiP-ovaca nije htio da podrži odluku o privremenom finansiranju.

  • Mini market

  • 24. Dec. 2022  24. Dec. 2022

  • 2

„Kad uvaženi doktor i ASDA/NES zastupnik u Skupštini USK-a, čiju titula, zvanje i znanje, iskreno i ja uvažavam i poštujem, podcjenjuje i omaložava javno sa skupštinske govornice pojedince ili sve one koji nisu u njegovom rangu doktorskog obrazovanja, a istovremeno decenijama taj isti uvaženi doktor ide svojom voljom kod notara i svojom rukom pod punom moralno-etičkom i materijalnom odgovornošću potpisuje i deponuje svoje lične mjenice (zadnje u iznosu od 300.000 do 500.000 KM) kao garanciju da će u naredne četiri godine u skupštinskim klupama morati bez pogovora slušati i izvršavati zahtjeve i ideje „krajiškog lika“ koji ima završene jedno tromjesečje medrese!?

Krajino moja ko te kleo nije dangubio. Traume su nauka“

Ovaj status na Facebooku je objavio Halil Bajramović, predsjednik Kantonalnog odbora Naroda i prave Unsko-sanskog kantona, a odnosi se na zastupnika ASDA/NES Hajrudina Halilovića i pokazuje da će Osmorka teško opstati u Unsko-sanskom kantonu, te da postoje šuškanja da bi se NES mogao „odlijepiti“ od Osmorke i udružiti sa SDA. No, predsjednika NES-a Nermin Ogrešević se o ovom pitanju još nije oglasio kako bi špekulacije potvrdio ili demantovao.

Da Osmorka ne funkcioniše baš najbolje u USK-a pokazala je i jučerašnja sjednica Skupštine USK-a na kojoj dio NiP-ovaca nije htio da podrži odluku o privremenom finansiranju.

(„SB“)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...