ČESTITKA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: "Vrijednosti Božića i poruke koje nosi trebaju nam svima biti poticaj za stvaranje bolje budućnosti"

Želim da ovaj veliki praznik dočekate i provedete ga u dobrom zdravlju, miru i blagostanju, u društvu onih koje volite.

  • Vijesti

  • 24. Dec. 2022  

  • 1

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović uputio je čestitku povodom Božića.

- Katolicima Bosne i Hercegovine u domovini i dijaspori upućujem srdačne čestitke povodom nastupajućeg Božića.

Želim da ovaj veliki praznik dočekate i provedete ga u dobrom zdravlju, miru i blagostanju, u društvu onih koje volite.

Neka radost Božića ispuni vaša srca i bude vam nadahnuće za stvaranje dobrih odnosa među ljudima i jačanje međusobnog povjerenja i razumijevanja.

Vrijednosti Božića i poruke koje ovaj praznik nosi nam svima trebaju biti poticaj za dalje zalaganje i posvećenost stvaranju bolje budućnosti naše domovine Bosne i Hercegovine i svih njenih građana - poručio je Izetbegović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...