IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Američka pjevačica i glumica izgubila 45 kilograma, fanovi zabrinuti…

Pjevačica je inače rodila troje djece u osam godina.

  • Estrada

  • 27. Dec. 2022  

  • 0

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson otvoreno je priznala kako se osjeća zaglavljenom između beskonačnih dijeta kojima se godinama podvrgava i pretjeranog vježbanja kako bi održala fit figuru kakvu želi imati i to nakon što je tokom posljednje trudnoće imala 117 kilograma.

42-godišnja Jessica je do danas izgubila više od 45 kilograma i njezinim ju obožavateljima nije lako ni prepoznati, naročito nakon što je objavila svoju novu fotografiju na profilu na Instagramu, a mnogi su zabrinuti za njezino zdravlje.

Pjevačica je inače rodila troje djece u osam godina i s mršavljenjem joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak. Od 2014. u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom. Prije braka s Ericom, Jesica je bila udana za pjevača Nicka Lacheya.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...