GENI SU ČUDO: Slavna glumica skupa sa kćerkom uživala na odmoru u Barbadosu, svi su iznenađeni koliko liče…

Rastala se prije šest godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

  • Show

  • 28. Dec. 2022  

  • 0

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow i njezina kćer Apple Martin snimljene su na odmoru na Barbadosu gdje su uživale na plaži, a na fotografijama je nemoguće ne primijetiti koliko jedna drugoj nalikuju.

50-godišnja Gwyneth i 18-godišnja Apple snimljene su u jednobojnim bikinijima u kojima su pokazale svoje vitke linije. Dobro raspoložene nisu se obazirale na paparazze.

Foto: Profimedia

Gwyneth je kćer Apple dobila u braku sa muzičarem Chrisom Martinom, s kojim se rastala prije šest godina, a ostali su u prijateljskim odnosima

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...