STANIVUKOVIĆ NAJAVLJUJE: "Ako ne dođe do rješenja, radnici Akvane, civline zaštite, vatrogasci..."

"Sve oči Banjalučana će sutra biti uprte u gradsku Skupštinu, a posebno oči radnika Akvane, civilne zaštite, vatrogasaca… Onih kojima od sutrašnje sjednice zavisi kako će i da li će uopšte raditi", kazao je Stanivuković.

  • Društvo

  • 28. Dec. 2022  28. Dec. 2022

  • 1

Radnici Gradske uprave i preduzeća spremni su sutra od 11 časova na protest, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Stanivuković je najavio da će prije toga iskoristiti priliku i pozvati skupštinaku većinu na još jedan sastanak, jer su pojedini odbornici i šefovi klubova, kako tvrdi, iskazali spremnost da odustanu od jednog dijela ovakvih radikalnih amandmana skupštinske većine na rebalans i budžet Grada za narednu godinu.

"Sve oči Banjalučana će sutra biti uprte u gradsku Skupštinu, a posebno oči radnika Akvane, civilne zaštite, vatrogasaca… Onih kojima od sutrašnje sjednice zavisi kako će i da li će uopšte raditi", kazao je Stanivuković i dodao:  

"Iskoristiću priliku da sutra nakon aktuelnog časa pozovem odbornike na još jedan sastanak u 10 časova, da vidim da li je došlo do promjena, s obzirom na to da imam naznake da pojednini odbornici nisu za ovakve radikalne amandmane." Kako je kazao, nakon toga javnosti ćemo saopštiti konačne informacije, a ako ne dođe ni do kakvih promjena svi radnici na koje će amandmani uticati spremi su već u 11 časova biti ispred Gradske uprave i lično od odbornika tražiti odgovornost, prenosi BN.

"I dalje se nadam da ce skupštinska većina zbog Banjaluke, vatrogasaca, sigurnosti ovog grada i radnika Akavane odustati od dijela amandmana koji će ovo preduzeće odvesti u stečaj, a ostalim znatno otežati rad", naveo je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...