SMIJE MU SE CIJELI SVIJET: Elon Musk se usporedio sa Batmanom, pljušte reakcije...

"Brat misli da je kul, a zapravo je najodvratnija osoba na planetu Zemlji", navodi se u jednoj od reakcija.

  • HiTec

  • 29. Dec. 2022  

  • 0

Vlasnik Twittera Elon Musk podijelio je na toj društvenoj mreži sliku koja prikazuje Batmana kako čuva grad stojeći na vrhu ledenog krova crkve u Gotham Cityju, autora Berkana Ozkana. "Neke noći...", napisao je drugi najbogatiji čovjek na svijetu u opisu objave.

Objava je prikupila više od 750.000 lajkova i postala je viralna, međutim mnogi korisnici Twittera shvatili su ovu objavu tako da milijarder sam sebe uspoređuje sa superjunakom. Stoga su na platformi osvanule brojne reakcije i krenulo je sprdanje.

"Više si poput Lexa Luthora", "Brat misli da je kul, a zapravo je najodvratnija osoba na planetu Zemlji", "Ovaj čovjek ima 51 godinu i objavljuje poput 14-godišnjaka koji sluša Green Day", "Sviđa mi se njegov smisao za humor", "Neko ima visoko mišljenje o sebi. Deluzije?", samo su neke od reakcija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...