POSLJEDNJA POČAST MASSIMU SAVIĆU: Komemoracija počela njegovom pjesmom "Stranac u noći", brojni poznati došli se oprostiti... (FOTO)

Među okupljenima bili su njegovi kolege Zoran Predin, Marko Tolja, Husein Hasanefendić - Hus, Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Alka Vuica te ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

  • Estrada

  • 30. Dec. 2022  30. Dec. 2022

  • 0

Komemoracija za Massima Savića počela je njegovom pjesmom "Stranac u noći", a posljednju počast jednom od najvećih domaćih umjetnika došla su odati brojna poznata lica.

Iznad pozornice prikazana je njegova velika crno-bijela fotografija, a njegovi prijatelji nisu skrivali kolika je praznina ostala nakon iznenadne smrti muzičara.

Najpotresenija je očekivano njegova supruga Eni, koju su prijatelji tješili, navodi Gloria.hr.

Među okupljenima bili su njegovi kolege Zoran PredinMarko ToljaHusein Hasanefendić - HusSanja DoležalVladimir Kočiš Zec i Alka Vuica te ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

Posljednji Massimov ispraćaj bit će u utorak, 3. januara, na Gradskom groblju u Zadru.

image

Massimova supruga Eni Savić

(Foto: Cropix)

 image

Sanja Doležal

(Foto: Cropix)

 image

Alka Vuica

(Foto: Cropix)

 image

Komemoracija za Massima Savića

(Foto: Cropix)

image

Zoran Predin

(Foto: Cropix)

image

Marko Tolja

(Foto: Cropix)

image

Komemoracija za Massima Savića

(Foto: Cropix)

image

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...