FANOVI ĆE POLUDJETI: Najseksi žena svijeta se na svoj način oprostila od 2022. godine (FOTO)

"Bila je ovo sjajna godina! Hvala vam na podršci. Veselim se rastu i najboljem sadržaju u 2023.! Sve vas puno volim i ovo je nevjerovatna zajednica koja raste iz godine u godinu", napisala je Paige

  • Sex i grad

  • 31. Dec. 2022  31. Dec. 2022

  • 0

Golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac je na svojem Intstagramu podijelila svoje najdrže trenutke 2022. godine. Zanosna 29-godišnjakinja na Instagramu ima 3.7 miliona pratitelja i s njima je podijelila najbolje fotografije iz godine na izmaku.

U svojim stroyjima je izabrala je objavila 23 fotografije koje su za nju obilježile 2022. godinu i prisjetila se što je sve radila ove godine. Među tim fotografijama su se našle i neke njena zavodljiva izdanja, kao na primjer sjećanje iz juna kada ju je Maxim proglasio ‘najseksi ženom na svijetu‘. Na kraju se i zahvalila svim fanovima.

"Bila je ovo sjajna godina! Hvala vam na podršci. Veselim se rastu i najboljem sadržaju u 2023.! Sve vas puno volim i ovo je nevjerovatna zajednica koja raste iz godine u godinu", napisala je Paige i otkrila kako je u 2022. godini naučila da je zdravlje najvažnije.

Zdravlje je stavila u prioritete nakon što je nedavno otkrila kvržicu na svojim grudima. Prepala se za svoje zdravlje i otišla na biopsiju, no na svu sreću rezultati testova su bili negativni i odbačene su sumnje na bolest.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...