VOJIN MIJATOVIĆ SE OGLASIO: "Prije dva mjeseca sve je ukazivalo da imam karcinom, stigli su nalazi"

"Živeli dobri ljudi, u novu godinu ulazim sa još jačim gasom. Ovo dvomjesečno ćutanje je bilo korisno da posvetim sebi i svom zdravlju. Ali i sa strane da čujem i vidim i prijatelje i neprijatelje!”, napisao je Mijatović.

  • Mini market

  • 31. Dec. 2022  31. Dec. 2022

  • 4

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH oglasio se na svom zvaničnom Facebook profilu.

On je svojim pratiteljima zaželio sreću u narednoj godini, ali i kazao sa čim se borio proteklih nekoliko mjeseci. Naime, kazao je da je ima zdravstvenih problema te da je sve ukazivalo na karcinom.

“Prije skoro dva mjeseca na redovnom medicinskim pregledu doktor mi je pronašao tkivo na štitnoj žljezdi koje je ukazivalo na karcinom. Moram reći iskreno da sam se prvi put zabrinuo. Iako ja nisam baš čovjek koji strahuje od bilo čega pa ni bolesti.

Mali krug ljudi oko mene je znao za ovo jer nisam želio nikoga da opterećujem.

Evo na samom kraju godine konačno sam dobio nalaze. I sve je u najboljem redu. Te tkivo nije karcinom.

U novoj godini svim prijateljima, ali i neprijateljima želim zdravlja, a sve drugo će doći svakom po zasluzi.

Živeli dobri ljudi, u novu godinu ulazim sa još jačim gasom. Ovo dvomjesečno ćutanje je bilo korisno da posvetim sebi i svom zdravlju. Ali i sa strane da čujem i vidim i prijatelje i neprijatelje!”, napisao je Mijatović.

DRAGI PRIJATELJI I NEPRIJATELJI Pre skoro dva meseca na redovnom medicinskim pregledu doktor mi je pronasao tkivo na...

Objavljuje Vojin MijatovicSubota, 31. prosinca 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...