SLUČAJ KOJI JE SNAŽNO UZNEMIRIO JAVNOST: Djevojka prijavila da su je četvorica silovala u toaletu kafića

Kako navode, djevojci je ukazana ljekarska pomoć i ona je sada na bezbjednom mjestu.

  • Hronika

  • 31. Dec. 2022  

  • 1

Djevojka (28) iz Leskovca zbrinuta je sinoć u niškom Kliničkom centru nakon što je policiji prijavila da su je u kafiću u centru Niša silovala četvorica mladića, piše Srpskainfo.

Ona je najprije Hitnoj pomoći prijavila da je silovana u ženskom toaletu jednog kafića u centru grada, a policiji je kazala da su nad njom seksualno nasilje počinila četiri mladića.

"Djevojka se nakon silovanja uputila u svoj stan gdje je počela obilno da krvari, a nije mogla sama ni da otvori vrata kada su došli policajci, pa su morali da obijaju ulaz", navodi izvor iz niške policije.

Cijeli stravičan slučaj desio se nešto prije 22 sat u kafiću u centru grada kada je Leskovčanka sišla do toaleta, a mladići su krenuli za njom. Nakon stravičnog čina ona je otišla do svog stana, pozvala najprije svoju najbolju drugaricu, a zatim i Hitnu pomoć gdje su je, navodno, uputili da cijeli slučaj prijavi policiji.

"Još uvijek niko nije uhapšen zbog silovanja Leskovčanke u jednom od niških kafića sinoć ali se ubrzano radi na rasvjetljavanju ovog slučaja", rečeno je Kuriru u Policijskoj upravi Niš.

Kako navode, djevojci je ukazana ljekarska pomoć i ona je sada na bezbjednom mjestu.

Ovaj slučaj je jako uznemirio javnost i ubrzano radimo na rasvjetljavanju cijele situacije – rečeno je u PU Niš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...