MEMORIJALNI CENTAR SREBRENICA: "Prethodnu godinu obilježio je..."

Osvrt na proteklu godinu je iskorišten i kao prilika za zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli Memorijalni centar.

  • Društvo

  • 01. Jan. 2023  01. Jan. 2023

  • 0

"Iza nas je godina predanog rada, mnogi realizovani projekti, obnova prostorija Memorijalnog centra, stalne izložbe, konferencije, seminari, publikacije, arhiv Memorijalnog centra, sati snimljenih svjedočanstava", navedeno je iz Memorijalnog centra Srebrenica.

Također je isktaknuto da su prošle godine započeti projekti čiji je završetak planiran u 2023. godini. Kako kažu, jedna od njihovih odrednica je ustrajnost u tome da opstanu i šire krug partnera.

Osvrt na proteklu godinu je iskorišten i kao prilika za zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli Memorijalni centar.

"Hvala našim prijateljima iz British Embassy Sarajevo, Kantona Sarajevo, Tuzlanskog kantona, Zeničko-dobojskog kantona, sarajevskih gradskih općina, Grad Sarajevo, Grad Tuzla, Općina Ilidža, Općina Stari Grad Sarajevo , te brojnih gradova i općina sa teritorije Federacije BiH, Vlada FBiH, Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, prijateljima iz Tika Saraybosna, Embassy of the Netherlands in Bosnia and Herzegovina, UNDP Bosnia and Herzegovina, BH Telecom, kompaniji Orka Sarajevo, partnerskim i drugim organizacijama te svim pojedincima koji su doprinijeli našem radu - navodi se.

Sva podrška, kako su naglasili, je dio zajedničke borbe za istinu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...