PROZIRNO I SEKSI: Ovo su odvažne ‘gole‘ haljine koje su obilježile 2022. godinu (FOTO)

Trend odvažne "naked" haljine koja više otkriva nego skriva već je godinama omiljeni odabir "it" djevojaka za crveni tepih, no čini se kako je ove godine doživio svoj vrhunac.

  • Žena

  • 02. Jan. 2023  

  • 0

Na svečanim događanjima koja okupljaju zvjezdanu ekipu s "A liste" ovakve su kreacije bile prisutnije nego ikad i taman kad smo pomislili da je prozirna haljina izgubila svoju "šok vrijednost", Kim Kardashian nas je uspjela uvjeriti u suprotno.

image

Kim u kultnoj haljini (Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA)

Naime, na ovogodišnjoj Met Gali reality zvijezda je pronašla novi način da se istakne. Nedvojbeno je ukrala show pojavivši se u originalnoj "goloj" haljini, onoj s potpisom Jeana Louisa u kojoj je legendarna Marilyn Monroe zapjevala "Sretan rođendan" tadašnjem predsjedniku SAD-a Johnu F. Kennedyju.

image

Kate Moss na Diet Coke zabavi (Foto: JUSTINPALMER_LDN/BACKGRID UK/PROFIMEDIA)

image

Emily Ratajkowski na Met Gali (Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA)

"Danas svi nose prozirne haljine, ali tada to nije bio slučaj. U određenom smislu, to je originalna ‘gola‘ haljina. Zato je bila tako šokantno", izjavila je tada Kardashian za Vogue.

Iako tema posljednje Met Gale nije bila vezana uz afirmaciju tijela niti seksepil, svjedočili smo velikom broju "naked" haljina na crvenom tepihu najiščekivanijeg modnog događaja u godini. Uz Kim u Marylinkinoj haljini, odvažna je bila i Emily Ratajkowski u Versace kreaciji iz 1992., čiji je gornji dio bio u potpunosti izrađen od nanizanih perlica, kao i Lily James, Jodie Turner-Smith i mnogi drugi.

 image

Beyonce na ovogodišnjoj dodjeli Oscara (Foto: BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

image

Kylie Jenner na dodjeli Billboard Music Awards (Foto: IMAGE PRESS GENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA)

Za nešto drugačiji pristup "naked" haljini odlučila se Kimina sestra Kylie Jenner na dodjeli Billboardovih muzičkih nagrada. Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je rodila svoje drugo dijete, te je pokazala figuru u kreaciji svoje omiljene modne kuće Balmain. Print ženskog tijela koji stvara iluziju golotinje, poput onog na Kylienoj haljini, također je bio jedan od viralnih ovogodišnjih trendova zahvaljujući kolaboraciji Jean Paula Gaultiera and Y/Projecta.

image

Trudna Rihanna na Diorovoj reviji u febrjuaru (Foto: SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA)

Ipak, prozirna haljina koja je ove godine podignula najviše prašine uvjerljivo je Rihannina. Na Diorovoj reviji u februaru, trudna pjevačica je ponosno pokazala svoje tijelo u prozirnom negližeu i crnom donjem rublju u kombinaciji s upečatljivim kožnim čizmama, navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...