EDIN FORTO ODGOVORIO NA PROZIVKE: "Žičara zaradila 111 hiljada KM, uzaludan je posao propitivati novogodišnji sadržaj, a dogodine..."

Podsjetit ćemo da su se brojni posjetitelji koncerta Dubioze kolektiv žalili na loše ozvučenje, kao i na trajanje nastupa ovog popularnog bh. benda.

  • Politika

  • 03. Jan. 2023  

  • 5

Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto objavio je informaciju da je Trebevićka žičara za četiri dana zaradila 111.000 KM.

"Od subote do utorka, sarajevska žičara zaradila 111.000 KM. Četiri dana. Propitivanje sadržaja koji od našeg grada pravi regionalnu novogodišnju destinaciju je uzaludan posao. Dobra kritika OK, ali rušenje koncepta nikako. Sljedeće godine ima da svira još jače", napisao je.

Ovim je Forto očito želio odgovoriti i na brojne kritike koje posljednjih dana kruže Sarajevom, ali i društvenim mrežama i medijima, o tome da li je organizacija javnog dočeka Nove godine bila vrijedna uloženog novca.

Podsjetit ćemo da su se brojni posjetitelji koncerta Dubioze kolektiv žalili na loše ozvučenje, kao i na trajanje nastupa ovog popularnog bh. benda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...