NIJE ZA MLAĐE OD 18: Bivša srbijanska košarkašica osvanula na Instagramu u vrućim pozama, fanovi u nevjerici..

U prilog tome svjedoči novi set fotografija koje su procurile u javnost.

  • Show

  • 05. Jan. 2023  

  • 0

Milici Dabović, bivša reprezentativka Srbije, po svemu sudeći, dopalo da se gola slika na aplikaciji Only fans. U prilog tome svjedoči novi set fotografija koje su procurile u javnost.

Milica Dabović

Nekadašnja košarkašica, koja je šokirala kada je otvorilla sajt za odrasle na kojem se postavljaju eksplicitne fotogafije, otišla je korak dalje i na ovoj platformi objavila eksplicitne fotke.

Fotografije eksplicitnog sadržaja dijele se na društvenim mrežama, a mnogi njezini fanovi su zaprepašteni vrućim sadržajem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...