"BAŠ DANAS OVA PJESMA...": Nina Badrić objavila emotivan video u kojem se prisjetila preminulog Massima Savića (VIDEO)

Pjevačica Nina Badrić tuguje zbog smrti svog kolege Massima Savića.

  • Estrada

  • 06. Jan. 2023  06. Jan. 2023

  • 0

Na Instagramu je objavila emotivan video u kojem zajedno pjevaju pjesmu "Badnje veče" Đorđa Balaševića. Snimka je nastala na jednom božićnom koncertu prije koju godinu, a sada je posebno aktuelna uoči pravoslavog Božića. 

"Baš danas ova pjesma i baš danas ova izvedba koju nisam čula godinama. Jednom davno otpjevali smo Badnje veče od velikog Balaševića Masimo i ja na jednom divnom božićnom koncertu. Godinama sam tražila ovu snimku i baš danas sam je dobila. Hvala mojim fanovima koji su je negdje iskopali i poslali mi. Na zdravlje vam Badnji dan… Mir Božji Hristos se rodi",  rekla je Nina u objavi, a onda nastavila tako, da je napisala i sve riječi pjesme. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...