MAJKA RANJENOG SRPSKOG DJEČAKA OTKRILA DA JE A.K. PUCAO U ASFALT: "Metak se odbio i ranio moje dijete" (VIDEO)

Osumnjičeni A.K. za ranjavanje srpskih dječaka pucao u asfalt.

  • Regija

  • 07. Jan. 2023  07. Jan. 2023

  • 2

Policija Kosova ranjavanje dvojice srpskih dječaka u Štrpcu okvalifikovala kao ubistvo u pokušaju.

U saopštenju policije se navodi da je osumnjičenom za pucnjavu, koji je juče uhapšen, oduzet revolver i da mu je odlukom tužioca određen pritvor, prenosi Saff.ba.

Dodaje se i da su dvojica ranjenih prebačena na liječenje i da su, prema izvještaju ljekara, van životne opasnosti.

Dva srpska dječaka Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21) ranjeni su juče u Gotovuši kod Štrpca.

Osumnjičeni A.K. za ranjavanje srpskih dječaka pucao u asfalt

Majka ranjenog 11-godišnjaka je u izjavi za beogradski portal "Telegraf" rekla da je čula da je osumnjičeni pucao u asfalt iz pištolja, a da se metak odbio i pogodio njeno dijete.

„Hvala Bogu, kako je moguće, dobro su, ne znam ni šta je bilo, samo su mi rekli da je povrijeđen, nisam znala kako, šta… Put je bio blokiran, jedva smo stigli. napolje… Rana je već sanirana. Kako sam čula, djeca su se slikala, obučena za božićnu noć, taj čovjek je došao i pucao u asfalt na ulici, a metak se odbio u moje dijete“, rekla je Zorica, majka povrijeđenog dječaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...