GODINE SU ZA NJU SAMO BROJ: Catherine Zeta-Jones u izazovnom izdanju izazvala pomutnju među obožavateljima (FOTO)

Zgodna Velšanka koja je uvijek vrlo visoko na top ljestvicama najljepših holivudskih glumica, zasigurno je jedna od onih sretnica koje kao da ne stare.

  • Žena

  • 09. Jan. 2023  

  • 0

Catherine Zeta-Jones je prošlog septembra proslavila 53. rođendan, izazvala je oduševljenje brojnih obožavatelja na svom Instagram profilu gdje ima više oko 5 miliona pratitelja.

Catherine je pozirala u izazovnom kombinezonu s detaljima od čipke u crnoj boji koji je mnoge podsjetio na prepoznatljiv look njezine junakinje Morticije iz Netflixove hit serije 'Wednesday' u kojoj glumi i hvaljena Jenna Ortega u ulozi tinejdžerke gotičarke Wednesday Addams.

Izazovno izdanje lijepoj je brineti stajalo kao saliveno te je pokazala kako se i u šestoj deceniji može pohvaliti nevjerovatnom linijom i mladolikim izgledom.

Nije trebalo dugo čekati da lijepu glumicu koja sa suprugom, također glumcem Michaelom Douglasom ima dvoje djece sina Dylana i kćer Cerys, komplimentima zaspu njezini brojni fanovi.

'Savršenstvo', 'Ljepotica', 'Ovo ti odlično stoji', 'Totalno Morticia vibra', samo su se nizale brojne pohvale na račun zanosne Zete-Jones.

Inače, kako je objavljeno, snimat će se i druga sezona serije koja je oborila sve rekorde gledanosti i prati Wednesday u internatu 'Nevermore' te njezinu neobičnu porodicu.

Kako je najavio jedan od tvoraca serije, Miles Millar, otkrio je da bi, za razliku od prve sezone koja se najviše fokusirala na Wednesday Addams, u drugoj sezoni voljeli zaviriti malo dublje u porodičnu predaju, navodi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...