OŠTRE REAKCIJE BIVŠIH VISOKIH FUNKCIONERA NAŠE STRANKE DENNISA GRATZA I ALBINA ZUHRIĆA: "Sve samo da bi Forto bio ministar"

Gratz i Zuhrić danas su članovi Demokratske fronte.

  • Mini market

  • 10. Jan. 2023  

  • 4

Nakon što je objavljeno da je Edin Forto kandidat Naše stranke (NS) za ministra prometa i komunikacija Bosne i Hercegovine, pristižu i reakcije. Dennis Gratz nekadašnji predsjednik i Albin Zuhrić bivši generalni sekretar NS-a, posebno su bili oštri.

- Čovječe. Da mi je neko rekao da će me jednom biti stid Nase stranke… - napisao je kratko Gratz na Twitteru.

Zuhrić je, pak, bio rječitiji.

- Potpuno je jasno, Naša stranka ce u vlast sa Čavarom, Čovićem, Dodikom, sa Nešićem kao ministrom sigurnosti, osuđenim nastavnikom Helezom kao ministrom odbrane, šefom diplomatije sa DiF-a, i bez ijednog jedinog programskog zahtjeva, sve samo da bi Forto postao ministar - napisao je Zuhrić.

Inače i Gratz i Zuhrić danas su članovi Demokratske fronte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...