NEVJEROVATNO: Pogledajte kako Vučićevi režimski novinari uvjeravaju građane da žive u "raju", a da je Zapadna Evropa u dubokoj krizi… (VIDEO)

Vučićevi mediji, čini se, još uvijek nisu dotaknuli dno.

  • Mini market

  • 11. Jan. 2023  

  • 3

Dragan Vučićević, urednik srbijsnakog režimskog tabloida Informer gostovao je u programu režimske televizije Pink u vlasništvu kontroverznog tajkuna Željka Mitrovića.

Vučićević je nastojao uvjeriti građane da je situacija u Srbiji u pogledu cijene energenata daleko povoljnija nego u državama Zapadne Evrope, navodeći primjere Francuske, Slovenije i Njemačke.

Pored ostalih nebuloza iznesenih u javnosti, Vučićević je rekao i da se Nijemci griju po tržnim centrima kako bi umanjili troškove svog domaćinstva.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...