BITI SVOJA I U TRENDU: Nastavak snimanje serije “I tek tako” donosi jake kontraste, intenzivna ružičasta nova je Carriena ‘it‘ kombinacija (FOTO)

Snimanje se nastavilo nakon Nove godine, a dva dana za redom glumica je viđena u komadima intenzivne ružičaste.

  • Žena

  • 11. Jan. 2023  

  • 0

Na ulicama New Yorka nastavilo se snimanje poznate serije "I tek tako", koja se naslanja na likove i radnju kultnog "Seksa i grada". Serija u kojoj modni izraz glavne junakinje Carrie Bradshaw gotovo da ima status kao lik za sebe. Carrie je modna ikona, koju utjelovljuje Sarah Jessica Parker, a što god da joj se u životu dogodilo uvijek će odjećom biti svoja i u trendu.

image

(Foto: RCF/MEGA/PROFIMEDIA)

Snimanje se nastavilo nakon Nove godine, a dva dana za redom glumica je viđena u komadima intenzivne ružičaste.

Jedna kombinacija od satenske svile kombinira dvije intenzivne boje fuksiju i zelenu koje izvrsno komplimentiraju jedna drugu. Široki ogrtač u zelenoj boji prekrio je kombinaciju hlača i košulje u ružičastoj. U istoj boji su i asesoari - zelene cipele metalik sjaja i ružičasta torba ukrašena šljokicama.

image

(Foto: JOSE PEREZ// MEGA/PROFIMEDIA)

Za drugu scenu Sarah Jessica Parker bila je ležerno odjevena, scena izgleda kao da Carrie obavlja kupovinu hrane, no ni u supermarket ne ide u trenerci. Tri odlična oversized komada od kojih je jedan također ružičast.

Dugačka plisirana haljina u rozoj boji proviruje ispod toplih slojeva sive veste i kaputa prošaranog decentnim kariranim uzorkom Carrie je kombinirala uz cipele na nisu petu, takozvane ‘oksfordice‘.

image

(Foto: JOSE PEREZ// MEGA/PROFIMEDIA)

Osim suprotnih boja, tu je zanimljiva kombinacija i tekstura - prema onome što se vidi od haljine koju glumica drži izvučeno, riječ je o laganoj tkanini te vjerovatno kreaciji napravljenoj za ljeto, osim što je nabrana cijelom dužinom, ukrašena je i popularnom tehnikom šlinge. Dok su pulover i kaput pravi zimski komadi koji garantiraju toplinu, navodi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...