"OSJEĆAM SE SJAJNO": Hilary Swank dominirala na crvenom tepihu na sinoćnjoj dodjeli Zlatnog globusa (FOTO)

Zbog ostvarenog sna i blizanaca koji stižu na proljeće, nije joj teško palo što ovaj put nije bila među nagrađenima.

  • Žena

  • 11. Jan. 2023  

  • 0

Nekad je Hilary Swank na glamurozna, holivudska događanja odlazila s puno više poleta dok je sada, kada je trudna s blizancima, usporenija. Nije baš jednostavno, u visokoj trudnoći, pokušati graciozno izaći iz limuzine pa joj je pri dolasku na sinoćnju 80. dodjelu Zlatnog globusa, dobro došla pomoć supruga Philipa Schneidera. Dodatni problem bila je njena duga, svilena haljina s efektnom mašnom namještenom poput šlepa kojoj je ograničavala kretanje, ali je pritom isticala njen istaknut trudnički trbuščić.

"Osjećam se sjajno", rekla je dobitnica nagrade Američke filmske akademije kad se našla na crvenom tepihu. Blistala je kako to samo trudnice mogu, svi su komentirali da je najslavnija holivudska trudnica, jednom riječju, prekrasna.

image  

Razlog za sreću je očigledan: u proljeće će ostvariti toliko željen san o majčinstvu i postati mama dviju beba, ima supruga koji je obožava, a uz sve to imala je profesionalni bonus. Bila je nominirana u kategoriji najbolje televizijske glumice u ABC-jevoj dramskoj seriji "Alaska Daily" za ulogu istraživačke novinarke Eileen Fitzgerald. Nagrada je pripala Zendayi za ulogu ovisnice Rue Bennett, u seriji HBO-a "Euphoria", no holivudska glumica nije ostavila dojam da je nezadovoljna. Ionako je na rodiljnom dopustu, trudnoća joj je sada najvažnija, navodi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...