STADION JE ZANIJEMIO: O krvničkom startu velikog pojačanja Chelseaja bruji Engleska…

Chelsea je u neviđenoj krizi jer im je to bio čak sedmi poraz u posljednjih deset utakmica u svim natjecanjima.

  • Sport

  • 13. Jan. 2023  13. Jan. 2023

  • 0

Fulham je kod kuće savladao londonskog gradskog rivala Chelsea 2-1 u posljednjoj utakmici 7. kola engleskog prvenstva, a Portugalac Joao Felix debitirao je za Chelsea na utakmici, ali je završio s izravnim crvenim kartonom.

Od prve se minute Joao Felix našao u sastavu Chelseaja na gostovanju kod Fulhama. Inače, Chelsea je doveo Felixa na posudbu do kraja sezone uz veliku odštetu od 11 miliona eura, što bi trebalo biti oko pola miliona po utakmici.

Sve do 57 minute na terenu je bio najopasniji igrač u plavom dresu, ali onda se dogodio još jedan u nizu nesretnih trenutaka za ovosezonski Chelsea. Felix je na jednu loptu, blizu centralne linije terena, krenuo vrlo neoprezno te je sve završio oštrim startom kojim je pokosio Fulhamovog igrača, Kennyja Tetea.

Nije to bio namjerni start, no svakako je bio oštar i više nego opasan. Krvnički start 23-godišnjeg Portugalca, za koji je dobio izravni crveni karton pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...