UVIJEK U TRENDU: Samo Severina može izgledati tako dobro u običnim trapericama (FOTO)

Svaka žena itekako dobro zna da par dobrih traperica u garderobi nema cijenu, a Severina je pokazala sjajan primjerak i to kao dio nevjerovatno dobrog stajlinga.

  • Žena

  • 13. Jan. 2023  13. Jan. 2023

  • 1

Klasičan kroj traperica, s visokim strukom i širih nogavica, baš onakav kakav je ove sezone u trendu, popularna pjevačica spojila je s crnim, no ništa manje efektnim detaljima. Tako je kombinacijom dominirala vrlo efektna crna, bomber jakna s reljefnim uzorkom krokodilske kože.

Sjajnu kombinaciju začinila je i pravom modnom poslasticom – gležnjačama koje garantiraju privlačenje pažnje.

Crnim, vrlo niskim, modelom dominirao je četvrtasto oblikovan špic. Kao što smo do sada imali prilike vidjeti, čizme četvrtasto oblikovanog vrha neizostavan su komad za besprijekoran trendi street style modne kombinacije ove zime, a nose se svugdje, od New Yorka do Pariza.

Upravo je taj četvrtasti oblik jedan od vodećih modnih hitova, a poseban detalj činila je dojmljiva, prozirna peta.

No, da kada je o modi riječ, kod Severine nikada ne prolaze obični komadi, dokazuje i još jedna poseban detalj – boja traperica. Naime, vječni model Severina je odbrala u dvije boje, a dok je gornji bio svjetliji, donji je bio tamniji za nekoliko nijansi, navodi Tportal.hr.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...