NADA TOPČAGIĆ PRIZNALA: "Kupujem kod Kineza, tu sam broj jedan"

"Nekad na kilograme kupujem materijale, pa mi moja šnajderka šije stvari".

  • Estrada

  • 13. Jan. 2023  

  • 1

Pjevačica Nada Topčagić osim po pjesmama godinama je poznata javnosti i po ekstravagantnom obačenju.

Njeni stajlinzi uvijek privlače pažnju koliko i njene izjave koje znaju da nasmiju milione. Tako je pjevačica na jednom događaju odgovarala na pitanja novinara i tom prilikom je priznala gdje nabavlja gardarobu koju oblači na gostovanjima i koncertima.

"Uvijek kupujem sve što mi se svidi. Kod Kineza sam broj jedan. Nekad na kilograme kupujem materijale, pa mi moja šnajderka šije stvari", rekla je Nada.

Onda se osvrnula i na estetske korekcije koje je radila do sada, prenosi Grand TV, pa je priznala da tretmane kod kozmetičara ne plaća, već da je sve uzajamna reklama.

"Ništa nisam platila, to je reklama. Malo sam radila neko bockanje, ali nisam nešto preterano. Neki kažu da je kasno za mene i da sam neke tretmane trebala da radim još pre 30 godina", rekla je Nada koz smijeh.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...