IZBOR I JENNIFER LOPEZ: Haljine s baš ovim detaljem novi su predmet žudnje (FOTO)

Ako slavnoj Carrie Bradshaw, glavnom liku serije i filma 'Seks i grad', jedan modni detalj nikada nije dosadio, onda je to cvijeće prenaglašenog volumena koje je nosila uz najrazličitije stajlinge.


  • Žena

  • 14. Jan. 2023  

  • 0

Od Copernija pa do Blumarinea, kuće mode kao da su se okupile da potpišu povratak zvjezdanog trenda devedesetih.

Tokom prošle Sedmice mode kolekcijama za proljeće/ljeto 2023. kreacijama su dali posebnu notu i izgled uz detalje u obliku ruža koji su u kratkom roku osvojili slavne ljubiteljice mode.


Za početak tu je Jennifer Lopez koja trenutno ima pune ruke posla oko promoviranja svog novog filma 'Shotgun Wedding'. Tom prilikom odjenula je laskavu haljinu u vječno romantičnoj ružičastoj boji.


Kreacija s potpisom Magde Butrym bila je ukrašena s dva cvijeta na visokom ovratniku koji su joj dali vrlo chic notu. Od modnih dodataka našla se tu Coach torbe u puder ružičastoj nijansi, par sandala u istoj nijansi i zlatne maksimalističke naušnice, prisvajajući tako ne jedan, već dva ključna komada ove sezone, navodi Tporta.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...