NA ILIDŽI LAKŠE POVRIJEĐENA JEDNA OSOBA: Srbijanski mediji pišu da je izboden Beograđanin

Službenici Uprave policije MUP-a KS preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj te da za sada ne mogu davati više informacija.

  • Hronika

  • 14. Jan. 2023  14. Jan. 2023

  • 0

U sarajevskom naselju Ilidža u poslijepodnevnim satima došlo je do incidenta u kojoj je jedna osoba povrijeđena.

Kako je Faktoru kazao dežurni operativni u MUP-u Kantona Sarajevo, u 17.30 sati policija je obaviještena da je došlo do narušavanja javnog reda i mira na području Ildiže te da je tom prilikom jednom lice povrijeđeno oštrim predmetom.

"Povrijeđena osoba prevezena je na ukazivanje ljekarske pomoći u Kliniku urgentne medicine (KUM) Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS). Osoba nije životno ugrožena, zadobila je lakše tjelesne povrede", naveo je dežurni operativni u MUP-u KS.

Dodao je kako službenici Uprave policije MUP-a KS preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj te da za sada ne mogu davati više informacija.

Srbijanski mediji večeras pišu kako su "tokom dečijeg regionalnog fudbalskog turnira u Sarajevu, navijači Ilidže upali u hotel u kojem su smještena djeca i roditelji iz Srbije, i to sa fantomkama i suzavcem, napali roditelje, a jednog od njih ranili nožem".

Kako navodi Blic.rs "na lice mjesta uputio se i ambasador Srbije u Bosni i Hercegovini". Isti medij je objavio kako je izbodeni roditelj otac djeteta iz Fudbalskog kluba Zvezdara iz Beograda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...