KONAČNO: Otvara se sezona skijanja na Bjelašnici, evo i koliko koštaju karte

Cijena dnevne i poludnevne karte biće snižena 50 posto, dok će cijena za panoramsku vožnju ostati ista.

  • Vijesti

  • 14. Jan. 2023  14. Jan. 2023

  • 0

U nedjelju se otvara sezona skijanja na Bjelašnici nakon kašnjenja zbog nedostatka snijega, a u funkciji će biti šestosjed i lift K1 te staza Kolijevka, javlja Anadolija.

Iz Olimpijskog centra Bjelašnica i Igman naveli su da je u proteklih sedam dana sistem osnježenja je radio 24 sata dnevno, ali vremenske prilike nisu dozvoljavale da se stvore dovoljne zalihe za otvaranje skijališta.

"Ekipa od više od 40 osoba danas je ručno nanosila snijeg na dijelove staze koji nisu pokriveni topovima. Količina snijega još uvijek nije dovoljna za prekrivanje cijele staze", naveli su iz Olimpijskog centra moleći korisnike za razumijevanje.

Cijena dnevne i poludnevne karte biće snižena 50 posto, dok će cijena za panoramsku vožnju ostati ista.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...