UŽAS KOD NOVE GRADIŠKE: Više nesreća, jedna osoba poginula, izvlače ljude iz vozila

Danas, oko 18.20 sati, na južnoj traci autoputa A3 kod Nove Gradiške, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više teretnih i osobnih automobila.

  • Hronika

  • 14. Jan. 2023  14. Jan. 2023

  • 0

Na autoputu A3 kod Nove Gradiške (Hrvatska) dogodila se saobraćajna nesreća više automobila. Za sada je poznato da je jedna osoba poginula, a više je povrijeđenih.

Još jedan sudar dogodio se na istoj cesti kod Zadubravlja. I tu također ima povrijeđenih.

Danas, oko 18.20 sati, na južnoj traci autoputa A3 kod Nove Gradiške, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više teretnih i osobnih automobila.

Prema trenutnim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala. Više osoba je povrijeđeno. Trenutno je rad hitnih službi usmjeren na pomoć i izvlačenje osoba iz vozila.

Na mjestu događaja su policijski službenici te radnici Hitne medicinske pomoći, HAC-a i JVP.

Saobraćaj otežava gusta magla. Saobraćaj je trenutno zatvoren na južnoj kolničkoj traci autoputa A3 od Okučana do Nove Gradiške i preusmjeravan obilazno. Kolona je oko 1 km.

“Dogodile su se dvije saobraćajne nesreće od kojih je u jednoj učestvovalo više od 50 automobila. Jedna osoba je poginula, ali nam još nije poznat njen identitet. Tek treba utvrditi tačan broj povrijeđenih”, rekli su iz Policijske postaje.

Također danas oko 18.25 sati, zaprimljena je dojava o saobraćajnoj nesreći na sjevernoj kolničkoj traci autoputu A3 kod Zadubravlja. U nesreći su učestvovala tri vozila (teretni i osobni automobili). Jedna osoba je povrijeđena.

Slijedi daljnji rad policijskih službenika i obavljanje uviđaja, prenosi Dnevnik.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...