TAKO DOBRE: Hlače sa "Špice" koje zaslužuju mjesto u zimskoj garderobi

Gornji dio sjajne street style kombinacije činila je zelena majica.

  • Žena

  • 15. Jan. 2023  15. Jan. 2023

  • 0

Zagrebačka špica uvijek je mjesto na kojem imamo priliku uživati u sjajnin street style kombinacijama. Prizori na ulicama mogu biti pravi izvor modne inspiracije, a neke dame svojim se odabirom posebno ističu.

Sunčana subota izmamila je mnoge šetače u centar grada i potvrdila sve gore napisano, a nama je za oko zapela dama koja je sunčani dan iskoristila za odijevanje komada koji se obično veže u ljetnu garerobu.

Riječ je o kratkim hlačama. Ona se odlučila za kožnati model visokog struka u smeđoj boji, s remenom koji se veže u mašnu.

Gornji dio sjajne street style kombinacije činila je zelena majica, preko koje je mlada dama odjenula karirani sako i smeđi kaput. Nosila je torbicu s dužom ručkom smeđe boje.

Nezaobilazan dodatak u sunačnu subotu bile su sunčane naočale koje su bile točka na "i" ovog sjajnog izdanja.

(Zadovoljna.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...