NAKON INCIDENTA U HOTELU HILLS, OGLASIO SE ADMIR KATICA: "Uzdržite se od zapaljivih, provokativnih i uvredljivih komentara i riječi"

"Očekujemo nova privođenja tokom dana", napominje Katica

  • Hronika

  • 15. Jan. 2023  

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica je, zajedno sa ministrom kulture i sporta Samirom Avdićem, sinoć razgovarao s gostima iz Srbije, nakon čega su posjetili i čovjeka koji je lakše povrijeđen na Ilidži.

Policija radi na daljem identifikovanju i pronalasku svih aktera, odnosno počinilaca ovog krivičnog djela.

"Očekujemo nova privođenja tokom dana. U isto vrijeme apelujem i na sve političare iz svih političkih stranaka da se uzdrže od zapaljivih, provokativnih i uvredljivih komentara i riječi, jer će samo tako doprinijeti izgradnji stabilnog sigurnosnog ambijenta u Kantonu Sarajevo, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini", istakao je ovim povodom ministar Katica.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopštavaju kako je policija tokom noći uhapsila četiri osobe koje se dovode u vezu sa sinoćnjim nemilim događajem na malonogometom turniru u Hotelu Hills na Ilidži.

Danas su još četiri pozvane na informativne razgovore.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...