IZGUBILI OD RUMUNIJE: Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila 3. mjesto na turniru u Poreču

U drugom susretu odigranom danas Mađarska je sa ubjedljivih 6:0 pobijedila Grenland, dok je slobodna bila selekcija Estonije.

  • Sport

  • 15. Jan. 2023  

  • 0

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u Poreču od Rumunije sa 2:5 u susretu posljednjeg kola turnira Futsal Week, prenosi Faktor.ba.

Zmajevi su imali veliku podršku sa tribina, a golove za izabranike Ive Kreze postigli su Samir Gosto u 2. i Faruk Brkanić u 31. minuti.

U drugom susretu odigranom danas Mađarska je sa ubjedljivih 6:0 pobijedila Grenland, dok je slobodna bila selekcija Estonije.

Bosna i Hercegovina je turnir završila na trećem mjestu sa šest bodova, iza Mađarske i Rumunije koje su osvojile po 10. Grenland je četvrti sa tri boda.

Posljednja Estonija je turnir završila bez bodova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...