JEZIVI POSTUPCI: Mladen iz Banje Luke snimao mladi par u svom apartmanu pa ucjenjivao djevojku, jer mu nisu ostavili visoke ocjene za smještaj

Pregledom njegovog mobitela pronađene su snimke nepoznate ženske osobe. Na dijelu fotografija je u donjem rublju, dok je na drugima potpuno gola.

  • Hronika

  • 15. Jan. 2023  

  • 0

Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci podiglo je optužnicu protiv Mladena S. (39) zbog krivičnog djela ucjene. Prema navodima iz optužnice, on je od 17. do 21. septembra 2020. godine svoj stan u Ulici kralja Alfonsa u Banjoj Luci iznajmio djevojci M.K. Ona je u stanu boravila sa svojim dečkom M.Š. Nakon toga je on ucjenjivao djevojku.

Nakon što su izašli iz stana, osumnjičeni je prvo napisao vrlo ružan komentar o žrtvi, a onda joj je sa svog telefona počeo slati poruke da je ona sada porno zvijezda, da će ona i dečko biti na svim stranicama, a potom tražio visoku ocjenu svog smještaja”, navodi se u optužnici.

Dodaje se da je u porukama rekao i da će objaviti fotografije njihovih seksualnih odnosa.

“U porukama je precizno naveo na kojim dijelovima tijela oštećene se nalaze dva madeža, što nedvojbeno ukazuje da je osumnjičenik na određeni način promatrao žrtvu i njenog dečka, a tokom istrage je utvrđeno da je osumnjičeni radilo slične stvari više puta”, navodi se u optužnici, piše banjaluka.com.

Pregledom njegovog mobitela pronađene su snimke nepoznate ženske osobe. Na dijelu fotografija je u donjem rublju, dok je na drugima potpuno gola. Ona je također boravila u osumnjičenikovom stanu, a u optužnici stoji kako je “očito da su snimke nastale izvana”.

Optužnicu protiv Banjolučanina potvrdio je Osnovni sud Banja Luka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...