VOĐA ČEČENA KADIROV PRIJETI ZAPADU: "Pritisnut ćemo tipku i bit će svima selam alejkum"

“Rusija je velika zemlja i nuklearna zemlja", rekao je Kadirov.

  • Svijet

  • 17. Jan. 2023  17. Jan. 2023

  • 2

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je video snimak u kome je zaprijetio Zapadu da Rusija neće dopustiti da izgubi bitku.

On je dodao da uvijek postoji mogućnost da se pritisne dugme i kaže “selam alejkum”.

Video Kadirovljeve poruke na Twitteru je podijelio savjetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko.

“Rusija je velika zemlja i nuklearna zemlja. Rusija nikada neće dopustiti da izgubi bilo koju bitku, mi možemo pritisnuti dugme i bit će svima selam alejkum. Kao što naš predsjednik kaže, trebamo li zaista svijet bez Rusije”,  naveo je on i dodao:

Zašto treba dopustiti tim huljama da žive, a mi da ne možemo živjeti? Neka svi nestanemo, mi ćemo ići u raj, a oni će ići u pakao”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...