STRAHUJE SE OD NAJGOREG SCENARIJA: Slavni britanski glumac nestao na planinarenju, potraga obustavljena zbog...

Zbog rizika od lavina, spasilačke ekipe povučene su s planine u subotu navečer.

  • Show

  • 19. Jan. 2023  

  • 0

Britanski glumac Julian Sands (65) nestao je dok je planinario u planinama Kalifornije. Nestao je u petak navečer, a ekipe za njim tragaju od vikenda. Zbog rizika od lavina, spasilačke ekipe povučene su s planine u subotu navečer.

- Nastavljamo potragu helikopterom i dronovima kada vrijeme dopusti, poručili su iz Odjela šerifa okruga San Bernardino.

Sands je poznat poulogama u filmovima ‘Soba s pogledom‘, ‘Napuštajući Las Vegas‘ i ‘Warlock‘, kao i po nastupima u televizijskim serijama ‘24‘, ‘Smallville‘ i ‘Banshee‘.

Od 2020. godine živi u Los Angelesu, a nedavno je glumio glavnog liječnika u filmu ‘Benediction‘.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...