PSG U RIJADU: Platio 2,5 miliona eura da upozna Messija i Ronalda na istoj utakmici

Mushref Al-Ghamdi će utakmicu gledati iz posebne lože, a nakon utakmice će moći ući u svlačionice i upoznati Messija, Ronalda i ostale igrače.

  • Zabava

  • 19. Jan. 2023  19. Jan. 2023

  • 0

Paris Saint-Germain u četvrtak će u Rijadu odigrati prijateljski susret protiv zvijezda najvećih saudijskih klubova Al Nassra i Al Hilala.

To će biti i novi sudar Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji je nedavno potpisao za Al Nassr u kojem zarađuje nešto manje od 200 miliona eura po sezoni.

Ulaznice za susret odavno su rasprodane, a na aukciji su bile posebne karte koje su kupcima nudile tzv. “nezaboravno iskustvo”.

Ulaznice pod nazivom Beyond Imagination prodavane su za milionske iznose, a jedan Saudijac je takvu ulaznicu na aukciji platio čak 2,5 miliona eura.

Mushref Al-Ghamdi će utakmicu gledati iz posebne lože, a nakon utakmice će moći ući u svlačionice i upoznati Messija, Ronalda i ostale igrače.

To navodno neće biti zadnji susret dvojice ponajboljih igrača svih vremena jer Messi navodno ima ponudu Al Hilala vrijednu 300 miliona eura po sezoni koju još nije odbio, prenosi Index.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...