BUNDESLIGA U AUTU: Može i to, ali samo ako kupite ovaj BMW

Posljedica je to inicijative BMW-a i DFL-a (Deutsche Fußball Liga) koja omogućava praćenje utakmica njemačke lige na zaslonu u BMW-ovim automobilima, točnije u seriji 7.

  • Auto

  • 19. Jan. 2023  19. Jan. 2023

  • 0

BMW je odlučio ponuditi aplikaciju koja dovodi njemački profesionalni nogomet na zaslone BMW-a. 

Posljedica je to inicijative BMW-a i DFL-a (Deutsche Fußball Liga) koja omogućava praćenje utakmica njemačke lige na zaslonu u BMW-ovim automobilima, tačnije u seriji 7.

Korisnik mora aktivirati svoj eSIM kako bi omogućio prijenos videa 5G mrežom na 14.9-inčni zakrivljeni ekran 7-ice. Iz BMW-a zasad ne govore hoće li se video prenositi na opcijski 31-inčni zaslon za putnike straga. 

Pilot-projekt traje do kraja ožujka, a nudi se zasad isključivo u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji. U narednim mjesecima aplikacija će biti dostupna i korisnicima u ostatku Europe te Aziji i Americi. 

U BMW-u su dali naznake kako će ova tehnologija biti standardna na novim modelima. Vrlo je vjerovatno kako će ponuda krenuti s novom serijom 5 koja dolazi ove godine.  

Pogađate, zbog sigurnosnih razloga aplikacija je funkcionalna samo dok vozilo miruje. Zvuk prijenosa utakmice će se i dalje prenositi, ali bez slike. Očekuje se kako će aktivacijom sustava autonomne vožnje razine 3 ovakve aplikacije biti dostupne i u vožnji. 

(Index.hr)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...