"RAIN MAN, BEZ KIŠOBRANA SJEDI...": Vučićeva fotografija iz Davosa postala hit na društvenim mrežama, pljušte komentari

Fotografija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa panela o Zapadnom Balkanu iz Davosa izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

  • Šareni svijet

  • 19. Jan. 2023  19. Jan. 2023

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na panelu o Zapadnom Balkanu, održanom u okviru Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu sjedio je izdvojeno od svih lidera i sam.

Za sada je nepoznato kako je došlo do ovakvog rasporeda, da li je predsjednik Srbije sam htio da bude izdvojen ili je ostao bez stolice u redu gdje su i svi drugi.

Na fotografiji se vide izaslanik EU Miroslav Lajčak, premijer Hrvatske Andrej Plenković, albanski premijer Edi Rama, makedonski premijer Stevo Pendarovski…

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, kao i poslanik i predsjednik Pokreta slobodnih građana, Pavle Grbović, prokomentarisali su fotografiju iz Davosa.

Učesnici panela razgovarali su o izazovima sa kojima se suočavaju zemlje Zapadnog Balkana i potrebi očuvanja stabilnosti, stvaranju uslova za podsticanje ekonomskog rasta zemalja, a ukazano je na neophodnost rješavanja zamrznutih sporova, navela je agencija Beta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...