FADIL NOVALIĆ ODMAH REAGOVAO: "Zastrašujuće je ovo priznanje Nermina Nikšića..." (VIDEO)

Na ovaj istup Nikšića odmah je putem Facebooka reagovao trenutni premijer Federacije BiH Fadil Novalić koji je ove informacije ocijenio zastrašujućim.

  • Mini market

  • 20. Jan. 2023  20. Jan. 2023

  • 9

Lider SPD-a i potencijalni novi promijer Federacije BiH Nermin Nikšić gostovao je večeras u programu sarajevske televizije FACE gdje je govorio o formiranju vlasti u našoj zemlji. 

Komentirajući navodne informacije da se SDA, kako bi osigurala 12 delegata u Domu naroda FBiH, služila koruptivnim metodama, Nikšić je u jednom momentu rekao da su stranci koji su dolazili u Bosnu i Hercegovini pitali njega (i druge lidere osmorke?) da li i oni mogu "kupiti nekoga" u procesu formiranja vlasti.

Na ovaj istup Nikšića odmah je putem Facebooka reagovao trenutni premijer Federacije BiH Fadil Novalić koji je ove informacije ocijenio zastrašujućim.

"Zastrašujuće je priznanje Nermina Nikšića da su mu "neki stranci" nudili da prekrši zakon Bosne i Hercegovine, a da on to nije prijavio nadležnima. Još strašnije su potencijalne implikacije tog scenarija", poručio je Novalić.  alt

Najvažnije dijelove Nikšićevog intervjua za sarajevsku televiziju Face možete pročitati na OVOM LINKU

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...