DOSADNO JOJ U ŽIVOTU: Britney Spears tvrdi da je promijenila ime, evo kako želi da je zovu (FOTO, VIDEO)

Ponovo je zaplesala i osjetila se ponukanom još jednom prokomentirati nedavni događaj u restoranu u Los Angelesu, kada je napravila gužvu.

  • Show

  • 20. Jan. 2023  20. Jan. 2023

  • 1

Američka pjevačica Britney Spears ponovno se oglasila kako bi javnosti otkrila svoje novo ime, River Red. Dala ga je sebi sama. 

Vitkija no ikad prije, pojavljuje se u oskudnom kompletu, topu s logom Coca-Cole i mini suknjici.

Ponovo je zaplesala i osjetila se ponukanom još jednom prokomentirati nedavni događaj u restoranu u Los Angelesu, kada je napravila gužvu.

Prema vlastitim riječima, bila je pripita i navodno je doživjela maničnu epizodu. U novoj objavi Britney pleše na pjesmu "Attention" Omaha Laya i Justina Biebera. Najprije se osvrnula na svoju posjetu rodici s kojom je, kako kaže, napravila tri pite koje su donirale crkvi. Potom se osvrnula na svoju pripitost i maničnu epizodu.

"Bilo kako bilo... Vijest da sam pripita, a zatim iskorištavam svoju prošlost, pametan je način da izgledam kao ponovno rođena žena koju možemo pogledati i reći ‘au‘! Moj prijatelj iz susjedstva kaže da ću to platiti do kraja života! Žao mi je dragi prijatelju, ali ako ikad probaš moju pitu...", piše Britney.

Pop pjevačica se pohvalila s novom tetovažom u obliku srca, navodi Gloria.hr. Dolazi nakon što je se pojavile glasine kako ju je posvetila svom bivšem dečku, Justinu Timberlakeu. Budući da se enigma koje me posvetila tetovažu na desnoj ruci, tetoviranoj tokom odmora na havajskom otoku Maui, zahuktala na društvenim mrežama, pokušala je zaustaviti glasine.

  image  

"Samo da pojasnim, moja tetovaža nije imala nikakve veze s bivšim u prošlosti! Jednostavno sam to učinila jer sam to željela!", objavila je. Problem je u tome što je, navodno, objava o tetovaži došla u kompletu s njenom starom, u međuvremenu izbrisanom fotografijom s Justinom Timberlakeom dok su bili u vezi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...