IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Slavni holivudski glumac snimljen u haljini i štiklama...(FOTO)

Na scenu stigao u limuzini s Chloe Fineman, a na setu su mu se pridružili i brojne druge kolege.

  • Show

  • 21. Jan. 2023  

  • 0

Slavni holivudski glumac Shia LaBeouf pojavio se u javnosti odjeven u bijelu haljinu i zlatni korzet te sa zlatnom krunom na glavi. Imao je i torbicu i štikle u istoj boji.

Bilo je to za potrebe snimanja filma Francisa Forda Coppole Megalopolis, koji se snima u SAD-u u Atlanti, a LaBeouf je bio gotovo neprepoznatljiv jer je uz svu glamuroznu odjeću bio i jako našminkan. 

altFoto: Profimedia

Shia je na scenu stigao u limuzini s Chloe Fineman, a na setu su mu se pridružili i brojni drugi kolege, poput Jona Voighta.

alt

Foto: EPA

U filmu se osim LaBeoufa pojavljuju i Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Dustin Hoffman, Jon Voight, Forest Whitaker, Lawrence Fishburne i mnogi drugi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...