IZGLED OD MILION DOLARA: Catherine Zeta-Jones u haljini koja na sofisticirani način slavi ženstvene adute (FOTO)

Catherine Zeta-Jones za crveni tepih uvijek bira elegantne večernje kreacije koje na sofisticirani način slave ženstvene adute.

  • Žena

  • 21. Jan. 2023  

  • 0

Tako je bilo i na tradicionalnoj večeri BAFTA Burns Bash u Santa Monici koja slavi život i djelo škotskog pjesnika Roberta Burnsa.

Catherine Zeta-Jones na večeri se pojavila u društvu supruga Michaela Douglasa koji je za ovu priliku nosio jednostavno plavo odijelo, kravatu i bijelu košulju. Velška glumica, pak, plijenila je poglede u dugoj večernjoj haljini.

Iako njoj nisu potrebne nikakvi trikovi za vizualno sužavanje figure, ipak je posegnula za krojem haljine s ovim efektom.

Catherine Zeta-Jones - 2

Model bez rukava i s dubokim dekolteom napravljen je u dvije boje – od zlatne metalik tkanine oblikovan je gornji dio haljine koji vizualno povećava grudi, dok je donji napravljen od crnog pripijenog materijala koji vizualno sužava struk i bokove.

Kosu je nosila raspuštenu, a glamuroznu haljinu sparila je s visećim naušnicama i osebujnom narukvicom.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas imaju jedan od najtrajnijih holivudskih brakova. Iako su prošli mnoge izazove, u braku su već 22. godine te imaju dvoje zajedničke djece: 22-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Carys, navodi Zadovoljna.hr.

 

Catherine Zeta-Jones - 1

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...