PROCURIO VIDEO: Par se prepustio strastima kraj staze, a oko njih navijači...

Pretpostavlja se kako je par koji se prepustio strastima dobio upravo što je želio.

  • Show

  • 23. Jan. 2023  

  • 0

Veteran relija, 58-godišnji Jourdan Serderidis završio je na 24. mjestu trodnevnog WRC spektakla u Monte Carlu. Slavio je Sebastian Ogier ispred Finca Rovanpere.

No grčki je veteran na noćnoj vožnji prije dva dana doživio nesvakidašnju scenu, koja se mogla vidjeti i u prijenosu.

Na jednom je zavoju naletio na par koji se, kako to izgleda, seksa. Radili su to u mrklom mraku, a onda su ih svjetla dolazećeg trkaćeg automobila osvijetlila.

Da situacija bude bizarnija, iznad njih je stajalo još nekoliko navijača, koji možda u mraku nisu vidjeli šta se zapravo događa.

Moguće je da je par samo simulirao ono što svi logično zaključuju s obzirom na scenu koju možemo vidjeti na snimci.

Pretpostavlja se kako je par koji se prepustio strastima dobio upravo što je želio. Završio je u prijenosu barem na koju sekundu jer je ova scena emitirana uživo putem live streama na stranici WRC-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...