INCIDENT NA KOSOVU: Napadnuto vozilo kosovske policije, policajci uzvratili vatrom

Iz policije saopštavaju da se uviđaj u vezi sa slučajem sprovodi u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima.

  • Regija

  • 23. Jan. 2023  23. Jan. 2023

  • 2

Vozilo kosovske policije napadnuto je danas dok je bilo u pokretu, ugrozivši živote policijskih službenika u Bistrici u Leposaviću. U ovoj situaciji policija kaže da su, kako bi neutralisali opasnost po njih, pucali iz vatrenog oružja.

Policija saopštava da je danas u Bistrici, u Leposaviću, raspoređena policijska jedinica na službenoj dužnosti na punktu, u cilju održavanja reda i javne bezbednosti, kao i sprečavanja kriminala i krijumčarenja.

Međutim, jedinica policije koja se nalazila na kontrolnom punktu, tokom obavljanja policijskih dužnosti, pokušala je da zaustavi automobil, "koji je tokom kretanja udario u vozilo Kosovske policije direktno ugrozivši živote policijskih službenika, koji su u cilju neutralisanja opasnosti upucali vatrenim oružjem", saopštila je policija.

Osumnjičeni su zajedno sa svojim vozilom napustili lice mjesta.

Iz policije saopštavaju da se uviđaj u vezi sa slučajem sprovodi u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima.

"Povodom slučaja, Kosovska policija je obavestila Policijski inspektorat Kosova za dalje postupanje", navodi se u saopštenju.

U međuvremenu, razni srpski mediji kao što su "Alo" i "Informer" objavili su lažne vijesti koristeći bombastične naslove kao što su: "PRIPADNICI ROSU PUCALI NA SRBE" i "KURTI NASTAVLJA DA TERORIŠE SRPSKI NAROD NA KOSOVU".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...