NOVI DOKAZ POTPUNO OKRENUO ISTRAGU: Ubistvo u Prijedoru jedno od najbrutalnijih u regiji

Zorić je tokom kriminalističke obrade u policiji priznao ubistvo partnerke Nede Milojević koje je bilo motivisano bolesnom ljubomorom.

  • Hronika

  • 23. Jan. 2023  23. Jan. 2023

  • 0

Novi dokaz koji je u istrazi ubistva Nede Milojević (44) otkriven tokom obdukcije bacio je potpuno novo svjetlo na kompletan slučaj, saznaje Srpskainfo.

Naime, do obdukcije se smatralo da je Prijedorčanka umrla usljed iskrvarenja i teških povreda vitalnih organa, ali je tokom obdukcije pronađeno nešto što je otkrilo potpuno drugi uzrok smrti.

"Tokom obdukcije utvrđene su ubodne rane potiljka, a jedna je bila toliko duboka da je povrijeđena kičmena moždina. Višestruke su ubodne rane u predjelu vrata, glave, te posjekotine na rukama, što govori da se žrtva pokušala odbraniti. Ipak, kada je pronađen novi dokaz, to je potpuno okrenulo istragu", objasnio je izvor Srpskainfo.

Žarko Zorić je tokom kriminalističke obrade u policiji priznao ubistvo partnerke Nede Milojević koje je bilo motivisano bolesnom ljubomorom.

Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru nakon saslušanja osumnjičenog zatražit će određivanje jednomjesečnog pritvora.

Zorić je osumnjičen da je 20. januara ove godine u jutarnjim časovima, nakon svađe nožem izbo partnerku najmanje 10 puta.

U cilju prikrivanja zločina, osumnjičeni je podmetnuo požar u stanu žrtve, a zatim mirno otišao kao da se ništa nije dogodilo.

Brzom istragom prijedorskog tužilaštva i policije, Zorić je lociran, a tokom hapšenja nije pružao otpor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...